ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελικός Πίνακας Μορίων Εκπαιδευτικών προς απόσπαση
σχολικού έτους 2018-2019

Το ΕΠΕΣ του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσ/νίκης ανακοινώνει τον Τελικό Αξιολογικό Πίνακα των εκπαιδευτικών προς απόσπαση (καθηγητών Φυσικής Αγωγής), για το σχολικό έτος 2018-2019, μετά και την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα.

Για να δείτε τον τελικό πίνακα πατήστε ΕΔΩ .

Αξιολογικός Πίνακας Εκπαιδευτικών προς απόσπαση
σχολικού έτους 2018-2019

Το ΕΠΕΣ του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσ/νίκης ανακοινώνει τον Αξιολογικό Πίνακα των εκπαιδευτικών προς απόσπαση (καθηγητών Φυσικής Αγωγής) για το σχολικό έτος 2018-2019 .

Για να δείτε τον σχετικό πίνακα πατήστε ΕΔΩ .

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν ένσταση μέχρι και την Δευτέρα 2/7/2018 στο ΕΠΕΣ του σχολείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοίνωση
προς τους γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να προσέρχεστε για την παραλαβή των ελέγχων επίδοσης τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:30 έως τις 13:30.

Με την παραλαβή τους παρακαλείστε να προβαίνετε στην εγγραφή των μαθητών στην επόμενη τάξη και να καταθέτετε υπογεγραμμένη δήλωση για το τμήμα προσανατολισμού και τα μαθήματα επιλογής που πρόκειται να επιλέξουν οι μαθητές.

Πρόσθετες πληροφορίες