ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

Αγαπητοί γονείς,

Από την Τρίτη 20 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, και ώρες 8:00΄-14:00΄καθημερινά, παρακαλείσθε να προσέρχεστε στο σχολείο ώστε να κάνετε την εγγραφή των παιδιών σας για τη Β΄και τη Γ΄Τάξη. Η εγγραφή στην επόμενη τάξη του Λυκείου είναι υποχρεωτική, πρέπει βάσει του Νόμου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 και περιλαμβάνει την επικαιροποίηση των στοιχείων του μαθητή και του κηδεμόνα καθώς και την υπογραφή του κηδεμόνα στο Ατομικό Μαθητικό Δελτίο.
Παράλληλα βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι η διαδικασία της εγγραφής, δίνει τη δυνατότητα για μια τελευταία πριν τις θερινές διακοπές συνάντηση και συζήτηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του Σχολείου.


Με εκτίμηση,
ο Διευθυντής Σ. Φριλίγκος

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Γ Τάξης
Σχολ. Έτος 2016-2017

Σήμερα Τετάρτη 31-05-2017 στις 1300 θα ανακοινωθούν οι βαθμοί της Γ Τάξης. Οι Γονείς- Κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για αναβαθμολόγηση μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εντός τριών εργάσιμων ημερών.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΘΕΜΑ: Ανάρτηση τηλεοπτικού μηνύματος στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

            Σε συνέχεια επικοινωνίας της Δ/νσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης με την Υπηρεσία μας, σας γνωστοποιούμε τον κάτωθι σύνδεσμο με την παράκληση να αναρτηθεί το σχετικό βίντεο στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να κοινοποιηθεί στα σχολεία αρμοδιότητάς τους.

Το μήνυμα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων

            Σύμφωνα και με τη σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., τo τηλεοπτικό μήνυμα υπογράφεται από το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Εθνικό Συμβούλιο ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία. Το ΥΠ.Π.Ε.Θ. αποτελεί, επίσης, τακτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία, και έχει στηρίξει τη δημιουργία του εν λόγω spot, το οποίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ένταξη των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 


ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΑΝΤΗΣ

Πρόσθετες πληροφορίες