ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ / ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

σας πληροφορούμε πως την Τετάρτη 20/12/2017 από τις 1730 έως 2030  θα γίνει η ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών για την επίδοση τους,  στο χώρο του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης - Μανόλης Ανδρόνικος.

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Κεραμιδάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
για τους νέους μαθητές της 1ης Λυκείου

Συμπλήρωση και κατάθεση στη Γραμματεία του ΓΕΛ μέχρι την Πέμπτρη 14 Οκτωβρίου 2017:

 

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες να διαβάσουν την ερμηνευτική εγκύκλιο για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ΑΔΥΜ και το έντυπο που τα παιδιά της Α λυκείου πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 14/10/2017.

Συνοδευτικά υπάρχει η δήλωση συγκατάθεσης γονέα για φωτογραφισή, βιντεοσκοπιση και πρώτων βοηθειών που  θα υπογραφεί από τους γονείς εφόσον συμφωνούν.

Χαιρετισμός του Νέου Διευθυντή
του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Μανόλης Ανδρόνικος
 

Με την έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς αναλαμβάνω καθήκοντα διευθυντή σε ένα σχολείο στο οποίο υπηρέτησα ως καθηγητής, διευθυντής και επέβλεψα ως σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης.

Θεωρώ μεγάλη τιμή και πρόκληση να διευθύνω ένα σχολείο στο οποίο υπηρετούν εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί, φοιτούν πολύ καλοί μαθητές και υποστηρίζεται από γονείς με μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Ελπίζω η νέα σχολική χρονιά να είναι αντίστοιχη των προηγούμενων ως προς το επίπεδο της  παρεχόμενης τυπικής εκπαίδευσης, τη ποιότητα και το πλήθος των δράσεων μη τυπικής εκπαίδευσης.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας και καλή πρόοδο στους μαθητές μας.

Κωνσταντίνος Κεραμιδάς Δρ Φυσικός

Πρόσθετες πληροφορίες