ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
για τους νέους μαθητές της 1ης Λυκείου

Συμπλήρωση και κατάθεση στη Γραμματεία του ΓΕΛ μέχρι την Πέμπτρη 14 Οκτωβρίου 2017:

 

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες να διαβάσουν την ερμηνευτική εγκύκλιο για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ΑΔΥΜ και το έντυπο που τα παιδιά της Α λυκείου πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 14/10/2017.

Συνοδευτικά υπάρχει η δήλωση συγκατάθεσης γονέα για φωτογραφισή, βιντεοσκοπιση και πρώτων βοηθειών που  θα υπογραφεί από τους γονείς εφόσον συμφωνούν.

Χαιρετισμός του Νέου Διευθυντή
του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Μανόλης Ανδρόνικος
 

Με την έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς αναλαμβάνω καθήκοντα διευθυντή σε ένα σχολείο στο οποίο υπηρέτησα ως καθηγητής, διευθυντής και επέβλεψα ως σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης.

Θεωρώ μεγάλη τιμή και πρόκληση να διευθύνω ένα σχολείο στο οποίο υπηρετούν εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί, φοιτούν πολύ καλοί μαθητές και υποστηρίζεται από γονείς με μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Ελπίζω η νέα σχολική χρονιά να είναι αντίστοιχη των προηγούμενων ως προς το επίπεδο της  παρεχόμενης τυπικής εκπαίδευσης, τη ποιότητα και το πλήθος των δράσεων μη τυπικής εκπαίδευσης.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας και καλή πρόοδο στους μαθητές μας.

Κωνσταντίνος Κεραμιδάς Δρ Φυσικός

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

Αγαπητοί γονείς,

Από την Τρίτη 20 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, και ώρες 8:00΄-14:00΄καθημερινά, παρακαλείσθε να προσέρχεστε στο σχολείο ώστε να κάνετε την εγγραφή των παιδιών σας για τη Β΄και τη Γ΄Τάξη. Η εγγραφή στην επόμενη τάξη του Λυκείου είναι υποχρεωτική, πρέπει βάσει του Νόμου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 και περιλαμβάνει την επικαιροποίηση των στοιχείων του μαθητή και του κηδεμόνα καθώς και την υπογραφή του κηδεμόνα στο Ατομικό Μαθητικό Δελτίο.
Παράλληλα βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι η διαδικασία της εγγραφής, δίνει τη δυνατότητα για μια τελευταία πριν τις θερινές διακοπές συνάντηση και συζήτηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του Σχολείου.


Με εκτίμηση,
ο Διευθυντής Σ. Φριλίγκος

Πρόσθετες πληροφορίες