Ανακοινώσεις για το εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων - 2015

Αγαπητοί γονείς,

Α.Η γιορτή των Χριστουγέννων αποτελεί αφορμή να σκεφτούμε τους ανθρώπους που υποφέρουν περισσότερο από εμάς. Η βοήθεια και η συμπαράστασή σας σε όλες τις εθελοντικές δράσεις του σχολείου μας ήταν πάντα συγκινητική και καθοριστική για την έκβασή τους.

Εν όψει των Χριστουγέννων το σχολείο μας θα διοργανώσει παζάρι στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενών μαθητών και των οικογενειών τους.

Σας καλούμε λοιπόν να μας βοηθήσετε στην διοργάνωσή του προσφέροντας χριστουγεννιάτικα γλυκά (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, χριστουγεννιάτικα κέικ, είδη τσαγιού, κά)

Β. Η φετινή σχολική χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για το σχολείο μας. Πριν 25 χρόνια ξεκίνησε η λειτουργία του. Στο διάστημα αυτών των χρόνων πολλοί καθηγητές πρόσφεραν το έργο τους  και τα παιδιά που φοίτησαν  συνέβαλαν στην δημιουργία ενός ξεχωριστού κλίματος στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης. Η επέτειος αυτή θα γίνει αφορμή για μια σειρά εκδηλώσεων στο σχολείο μας.

Προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτών θα εκδώσουμε ένα ημερολόγιο-λεύκωμα με δράσεις του σχολείου που θα διατεθεί στο χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας

Πρόσθετες πληροφορίες