ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  3ου  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ 2015-2016

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον 3ο Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2015-16 για την καλή διάθεση και την χαρά με την οποία εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν ως επιστήμονες και να φέρουν σε πέρας μια σειρά από συστηματικά βήματα μέχρι το τελικό συμπέρασμα.

Μαζί να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που προσέφεραν εθελοντικά την τόσο απαραίτητη βοήθεια για να λειτουργήσει άψογα ο διαγωνισμός, τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων που συνδιοργάνωσαν τον διαγωνισμό, καθώς και τους συλλόγους γονέων για τις παροχές τους σε τρόφιμα και αναψυκτικά-χυμούς, απαραίτητα κι αυτά στην στήριξη της προσπάθειας των μαθητών.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν σημαντική και ενθαρρυντική για όλους μας. Συνολικά συμμετείχαν 30 σχολεία, με 340 μαθητές σε 110 ομάδες. Τα αποτελέσματα δείχνουν ανεβασμένες επιδόσεις και θέλουμε να επιβραβεύσουμε όλους για την προσπάθειά τους αυτή. Για αυτούς που ξεχώρισαν αποδίδουμε 1ο, 2ο, 3ο Βραβείο, 4 Επαίνους για την συνολική επίδοση και 1η, 2η, 3η Διάκριση για κάθε ένα από τους κλάδους Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας.

Με την ευχή να συναντιόμαστε πάντα με χαρά και διάθεση για γνώση στον στίβο της επιστήμης, ανανεώνουμε το ραντεβού μας και ευχόμαστε πάντα οι μαθητές/μαθήτριες να μας εκπλήσσουν με τις ικανότητές τους και την καλοπροαίρετη άμιλλα.

Για την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή

Χαρίτων Πολάτογλου

Καθηγητής Τμήματος Φυσικής, ΑΠΘ

 

Για τα Βραβεία, Επαίνους, Διακρίσεις, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ!