ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
1
O ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σχολ. Έτος 2018 - 2019

Φωτογραφίες

Το 1Ο Πειραματικό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης συμμετείχε με ένα μεγάλο αριθμό μαθητών στα σχολικά πρωταθλήματα που διοργάνωσε η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Από τις παραπάνω συμμετοχές των μαθητών δεν έλειψαν και οι διακρίσεις.

Συγκεκριμένα:

Α. Ομαδικά:

  1. Ομάδα μπάσκετ αγοριών: συμμετείχε με δέκα μαθητές
  2. Ομάδα βόλεϊ αγοριών: συμμετείχε με δέκα μαθητές.

Β. Ατομικά:

  1. Κολύμβηση: συμμετείχε με δύο μαθήτριες. Συγκεκριμένα η Λούρη Ηλέκτρα (200μ πεταλούδα) προκρίθηκε στη Β΄ φάση των σχολικών πρωταθλημάτων λυκείων του ομίλου βορείου Ελλάδας που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα.
  2. Κωπηλασία: συμμετείχε με ένα αθλητή. Συγκεκριμένα ο Τζιρμάκης Παναγιώτης προκρίθηκε στη Β΄ φάση στο διπλό αγοριών που διεξήχθη στην Αθήνα.
  3. Στίβος: συμμετείχε με επτά μαθητές/τριές. Συγκεκριμένα η Δέδα Ελένη κατέκτησε την τέταρτη θέση στο άλμα εις μήκος, ο Μπρέιμ Σάμη την τέταρτη θέση στα 100μ. και η Γκατζά Βασικλική την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος. Επιπλέον η Γκατζά Β. προκρίθηκε στη Β΄ φάση και κατέκτησε την πρώτη θέση και στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και στη συνέχεια συμμετείχε και στη Γ΄ τελική φάση του σχολικών πρωταθλημάτων λυκείων, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον       

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες και διακρίθηκαν τόσο για την αγωνιστική τους δράση, όσο και για το αθλητικό τους ήθος.

Πρόσθετες πληροφορίες