ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ EUSO 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο εκπροσωπήθηκε στον Τοπικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EUSO 2018. Την ομάδα αποτελούσαν οι μαθήτριες της Β’ τάξης: Ντελή Δέσποινα, Ντελή Μαρία και Τσερκέζογλου Δανάη, με την εποπτεία των καθηγητών τους: Κλαίρης Αχιλλέως και Σταύρου Παπαδόπουλου, Φυσικών, Γεώργιου Μεμετζίδη, Χημικού και Κυριακής Γρηγοριάδου, Βιολόγου.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο 4ο-5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς το Σάββατο 9/12/2017, με συμμετοχή συνολικά 20 ομάδων από τα ΕΚΦΕ Κέντρου και Τούμπας. Οι μαθήτριες συμμετείχαν με ενθουσιασμό και επιβραβεύτηκαν για την καλή τους επίδοση σε Τελετή Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/12/2017 στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας Θεσ/νίκης. Συγκεκριμένα έλαβαν δύο διακρίσεις: το τρίτο Βραβείο στο σύνολο και επίσης το τρίτο Βραβείο στο μάθημα της Φυσικής.

Κατά την Τελετή, ο Πρόεδρος του ΕΠΕΣ του σχολείου κ. Χαρίτων Πολάτογλου, καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, απεύθυνε χαιρετισμό προς όλους και βράβευσε κάποιες ομάδες.

Φωτογραφίες από τον Διαγωνισμό και την Τελετή Βράβευσης ΕΔΩ .