Εκδηλώσεις - Γιορτές

Εκπαιδευτικός περίπατος στα μουσεία

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017  οι μαθητές της Α΄τάξης του σχολείου μας στο πλαίσιο εκπαιδευτικού περιπάτου επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπου είδαν τα αντίγραφα των «Μαγεμένων» (Incantadas), ξεναγήθηκαν στις μόνιμες εκθέσεις και στην περιοδική έκθεση «Ειδώλιο, ένας μικρόκοσμος από πηλό».

Οι μαθητές της Β΄ τάξης επισκέφθηκαν το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και την έκθεση «Η Αγία Σοφία των αδελφών Fossati». Οι ξεναγήσεις και στα δύο μουσεία έγιναν από την φιλόλογο κ .Β.Γκράτζιου

Φωτογραφίες

Η Γιορτή της 25ης Μαρτίου
Μια παράσταση με κείμενα μαθητών

Το Σχολείο μας γιόρτασε την Εθνική Γιορτή της 25ης Μαρτίου με μια θεατρική παράσταση. Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι των μαθητών.

Υπεύθυνες καθηγήτριες οι Φιλόλογοι Αλίκη Συμεωνάκη και Βασιλική Γκράτζιου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Φωτογραφίες

Εκδηλώση για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι Σχολικές μονάδες αφιέρωσαν, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, δυο διδακτικές ώρες σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Σκοπός των εκδηλώσεων και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων είναι η ενημέρωση των μαθητών για το Ολοκαύτωμα.

Οι δραστηριότητες που πραγματοποίησε το Σχολείο μας περιλάμβαναν  προβολή φωτογραφιών με μουσική υπόκρουση, ανάγνωση κειμένου όπως και θεατρικό δρώμενο.

Πρόσθετες πληροφορίες