Εκδρομές, Σχολικοί περίπατοι, ....

Εκδρομές εκπαιδευτικές, Σχολικοί περίπατοι,

Τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Β΄ τάξης στην Θράκη

Πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Β? τάξης του σχολείου μας στην Θράκη. Η εκδρομή έγινε από 17 έως 19 Μαρτίου στην Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Την Παρασκευή επισκεφθήκαμε το λιοντάρι της Αμφίπολης και ξεναγηθήκαμε στο μουσείο της Αμφίπολης από την κ. Β. Γκράτζιου. Στη συνέχεια πήγαμε στους Τοξότες (Θρακικά Τέμπη) και περπατήσαμε κατά μήκος του ποταμού Νέστου απολαμβάνοντας το γαλήνιο τοπίο της περιοχής. Το βράδυ περιηγηθήκαμε στην παλιά πόλη της Ξάνθης παρέα με αποφοίτους του σχολείου μας. Το Σάββατο επισκεφθήκαμε την πόλη της Αλεξανδρούπολης και το απόγευμα το μουσείο Καραθεοδωρή στην Κομοτηνή. Το βράδυ οι μαθητές οργάνωσαν ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα στο χώρο του ξενοδοχείου. Την Κυριακή το πρωί παρακολουθήσαμε τις εργασίες του 3ου Πανελλήνιου μαθητικού συνεδρίου Θεολογίας που έλαβε χώρα στην Ξάνθη, το μεσημέρι επισκεφθήκαμε το Λαογραφικό Μουσείο της Ξάνθης και το απόγευμα γνωρίσαμε το βιότοπο της λιμνοθάλασσας του Πόρτο Λάγος.

Ευχαριστούμε τους μαθητές για την συνέπεια και την συνεργασία τους με τους συνοδούς καθηγητές σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Οι συνοδοί

Σ. Φριλίγκος

Β. Γκράτζιου

Κ. Γρηγοριάδου

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδρομή πατήστε εδώ

Σχολικός Περίπατος 19/04/2016

Το σχολείο μας θα παραγματοποιήσει  Σχολικό περίπατο την Τρίτη 19/04/2016 στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας. Ο περίπατος θα ολοκληρωθεί στις 11:00 η ώρα

Εκδρομη? της Γ΄ Τάξης του Λυκείου μας στην Πράγα και στη Βιέννη (13/12/2015 -19/12/2015)

Φωτογραφίες

Η εξαήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης του Λυκείου μας στην Πράγα και στη Βιέννη πραγματοποιήθηκε  από τις 13/12/2015-19/12/2015 με μεγάλη συμμετοχή μαθητών.  Συνοδοί καθηγητές ήταν η Γκράτζιου Βασιλική (αρχηγός), η Γρηγοριάδου Κυριακή, η Ποιμενίδου Δέσποινα και ο Συκάς Θεοδόσης. Ο καλός για την εποχή καιρός και η εξαιρετική σύνθεση της ομάδας μαθητών και καθηγητών βοήθησε στην υλοποίηση του προγράμματος με σωστή αναλογία ψυχαγωγίας, γνώσης και πολιτισμού.

Πρόσθετες πληροφορίες