Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βεργίνα (28.2.2014)

 
Την Παρασκευή 28.2.2014 τριάντα μαθητές του 1ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης Μανόλης Ανδρόνικος και τρεις συνοδοί καθηγήτριες, οι κ. Αντικουλάνη, Γκράτζιου και Γρηγοριάδου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Βεργίνας. Οι 16 από αυτούς, μαθητές της Α΄ τάξης, ανήκουν στην ομάδα που εκπονεί την Ερευνητική Εργασία με θέμα «Τα «Μανόλης Ανδρόνικος» γνωρίζει τον Μανόλη Ανδρόνικο» και οι 13, της Β΄ τάξης, στην ομάδα της Ερευνητικής Εργασίας «Μέρες Ραδιοφώνου».
 Όλοι οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Βεργίνας από την υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΙΣΤ΄ ΕΠΚΑ κ. Φ.Παπαργυρούδη. 
 
Αμέσως μετά όλοι οι μαθητές πήραν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια πήγαμε στη Μελίκη, όπου ο δημοσιογράφος κ. Γ.Μελίκης, γνωστός από τις ραδιοφωνικές και τις τηλεοπτικές του εκπομπές, μας ξενάγησε στο Λαογραφικό Μουσείο της Μελίκης. Τέλος έδωσε συνέντευξη στους μαθητές και των δύο ομάδων και μοιράστηκε μαζί μας την επαγγελματική του εμπειρία και τις αναμνήσεις του από τη γνωριμία του με τον Μανόλη Ανδρόνικο. 
 
Γθια να δείτε φωτογραφείες πατήστε εδώ
 
 
Βασιλική Γκράτζιου

Πρόσθετες πληροφορίες