ΣΥΜMΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ 4ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ACSTAC 2014

 

Το σχολείο συμμετείχε για τέταρτη συνεχή χρονιά στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας, που διοργάνωσε το Κολέγιο Ανατόλια στις εγκαταστάσεις του, στις 14-15-16/3/2014.

Παρουσιάστηκαν πέντε εργασίες που συγκέντρωσαν κολακευτικά σχόλια από τους διοργανωτές και το κοινό που τις παρακολούθησε. Οι εργασίες ήταν :

«Τα Λεπτά Υμένια στη Νανοκλίμακα και οι Εφαρμογές τους. Παραγωγή Λεπτών Υμενίων στο Σχολικό Εργαστήριο». Κοεμτζόπουλος Λάζαρος, Λεοντής Παναγιώτης, Εφραιμίδης Γιώργος. Επιβλέποντεςκαθηγητέςοι Φυσικοί, Δρ Κλαίρη Αχιλλέως και Δρ. Σταύρος Παπαδόπουλος. Η εργασία απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Εργασίας του Συνεδρίου στη Φυσική.

«Η Φυσική του Ηλεκτρικού Τόξου και το τεράστιο Πεδίο των Τεχνολογικών Εφαρμογών του». Καρύδας Χρόνης, Κουταλιός Ιωάννης, Ντόζη Ελίνα. Επιβλέπων καθηγητής ο Δρ. Σταύρος Παπαδόπουλος, Φυσικός. Η εργασία απέσπασε το Βραβείο της Καλύτερα Τεκμηριωμένης Εργασίας του Συνεδρίου στη Φυσική.

«Τα Έξυπνα Εργαλεία στην Υπηρεσία της Ιατρικής». Τζουρέλη Ρόζμαρι, Χατζηλαζάρου Άννα-Μελίνα, Χρίστογλου Νίνα. Επιβλέπων καθηγητής ο Δρ. Σταύρος Παπαδόπουλος, Φυσικός.

«Ο Ρόλος των Υλικών και του Προσανατολισμού στην Θερμική Συμπεριφορά Κτιρίου». Αμανατίδης Γιώργος, Θεοδούλου Λάζαρος, Θεοδούλου Χριστόφορος. Επιβλέποντες καθηγητές οι Φυσικοί, Δρ Κλαίρη Αχιλλέως, Δρ. Σταύρος Παπαδόπουλος και Νικόλαος Δίντσιος, MSc.

«Η Εξέλιξη της Ιατρικής και της Αντιμετώπισης των Ασθενειών από την Αρχαιότητα μέχρι Σήμερα». Τσακαλίδου Μικαέλα, Τσιμπουκλή Σοφία, Τσινοπούλου Νεφέλη, Χατζούδη Βάγια. Επιβλέπουσα καθηγήτρια η Κυριακή Γρηγοριάδου, Βιολόγος, MSc.

Για φωτογραφίες από τις παρουσιάσεις πατήστε ΕΔΩ

Πρόσθετες πληροφορίες