«Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγικών εξετάσεων για την Α΄ Τάξη  Σχολικού Έτους 2014-2015»

Δείτε τα αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων για την Α' Τάξη

Αγαπητοί μαθητές, υποψήφιοι για την Α΄Τάξη του Λυκείου μας για το σχολικό έτος 2014-15,

Αγαπητοί γονείς.

Με το μήνυμα μας αυτό επιθυμούμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις, για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν και τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν. Στο συνοδευτικό αρχείο που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να δείτε τη σειρά κατάταξης των μαθητών που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις. 

Υπενθυμίζουμε ότι στο σχολείο θα φοιτήσουν οι πενήντα τέσσερις (54) πρώτοι μαθητές στην κατάταξη.  Αν κάποιοι από τους μαθητές αυτούς δεν προσέλθουν, τότε οι θέσεις τους θα καλυφθούν από ισάριθμους επιλαχόντες μαθητές που βρίσκονται στις αμέσως χαμηλότερες θέσεις της κατάταξης.

Τέλος σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να ενημερωθείτε ατομικά για την αναλυτική βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι μαθητές στις εξετάσεις, από την ηλεκτρονική εφαρμογή http://apps.athena.net.gr/pps, από  σήμερα Πέμπτη 3/7/2014 μετά τις 6.00΄ το απόγευμα.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι οι κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών, θα χρειασθεί να ενημερώσουν τα Λύκεια στα οποία έχουν κάνει εγγραφή ότι επιθυμούν να κάνουν μετεγγραφή στο σχολείο μας. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα Λύκεια θα είναι ανοικτά την Τρίτη 8/7, την Τετάρτη 9/7, την Παρασκευή 11/7, τη Δευτέρα 14/7, την Τετάρτη 16/7/2014 και όλες τις υπόλοιπες Τετάρτες των καλοκαιρινών διακοπών. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών, οι κηδεμόνες πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα υποψηφίου.

Με τιμή,  

Ο Δ/ντής   Σ. Φριλίγκος       

Πρόσθετες πληροφορίες