5ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Σάββατο 2/11/2019)

Η αφίσα

Το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» και το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (ΕΔΙΦΕΤ) του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διαχέοντας την Καλή Πρακτική των Διαγωνισμών Δημιουργικών Πειραμάτων, σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης, το 1ο & 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου και το 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Καπετανάκειο), συνδιοργανώνουν τον 5ο Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Λυκείων.

Ο Διαγωνισμός, τελεί υπό την αιγίδα των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης και Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά σε πειράματα με απλά, καθημερινά υλικά, χαμηλού κόστους.

Σκοπό έχει να τονώσει το ενδιαφέρον των μαθητών για τις φυσικές επιστήμες καθώς τους εμπλέκει σε ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες που συνδέονται με προβλήματα και εφαρμογές από την καθημερινή ζωή.

Ο 5ος Διαγωνισμός Δημιουργικών Πειραμάτων θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης για τους μαθητές Λυκείων της Περιφέρειας Ηρακλείου, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 από τις 9:00 μέχρι τις 13:00, στις εγκαταστάσεις του 1ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (Καπετανάκειο).

Για να διαβάσετε την Πρόσκληση συμμετοχής στον Διαγωνισμό, πατείστε ΕΔΩ.