Εξετάσεις

Εδώ θα βρείτε εγκυκλιους, οδηγίες, διαδικασίες, αποτελέσματα που αφορούν την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την εισαγωγή τους στα πρότυπα πειραματικά Λύκεια

ΕΠ.Ε.Σ. του
1ου Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης
«Μανόλης Ανδρόνικος»
8η Συνεδρίαση του σχολικού έτους 2016-17

Όλη η ανακοίνωση

Η όγδοη συνεδρίαση του ΕΠ.Ε.Σ.  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/06/2016 στις 13.30΄ στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου καθηγητή  Χ. Πολάτογλου. Παρόντα ήταν όλα τα μέλη του Συμβουλίου, οι κ.κ.  Χ. Πολάτογλου, Σ. Φριλίγκος, Κ. Κεραμιδάς, Κ. Αχιλλέως και Σ. Παπαδόπουλος.

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου ήταν:
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για την κάλυψη κενών θέσεων στην Α τάξη για το Σχολικό έτος 2017-2018.

Το Εποπτικό Συμβούλιο συνήλθε για να επικυρώσει τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τη κάλυψη των κενών θέσεων στην Α Τάξη.

Η κλήρωση έγινε σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως ορίζει Η ΥΑ 47381/Δ6 (ΦΕΚ 847Β΄/30-03-2016).

Οι παρόντες κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών και μαθητριών όρισαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Ως εφορευτική επιτροπή ορίστηκαν οι κυρίες Παρασκευά Μαρία , Τσαγγαρίδου Ελένη και Κούνιου Χρυσάνθη.  Αφού έγινε έλεγχος των εκτυπωμένων κλήρων κληρώθηκαν πρώτα ένα κορίτσι και οι επιλαχούσες στα κορίτσια  , στη συνέχεια κληρώθηκε ένα αγόρι και τα επιλαχόντα αγόρια και μετά αφού τοποθετήθηκαν όλοι οι κλήροι σε μια κληροτίδα (αγόρια και κορίτσια) κληρώθηκε το τρίτο παιδί της γενικής κατηγορίας.

Ανακοίνωση για την κλήρωση
για τις κενές θέσεις της Α΄Τάξης του σχολείου

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που συμπεριλαμβάνονται στον τελικό κατάλογο υποψηφίων για την εισαγωγή στη Α΄Τάξη του Σχολείου μας και δεν είναι απόφοιτοι του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, ότι η κλήρωση για την κάλυψη των κενών θέσεων θα γίνει την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00΄ στο πρώτο όροφο του κτιρίου του Σχολείου.

Για το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Διευθυντής

Χ. Πολάτογλου

Σ. Φριλίγκος

Καθηγητής  Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ

Δρ. Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ

Ανακοίνωση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Σχολ. Έτος 2016-2017 του Σχολείου μας

Την Τετάρτη 07-06-2017 και ώρα 0745 όλοι οι υποψήφιοι που εξετάζονται στο Σχολείο μας ( τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Σχολείου μας και του 20ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης ) θα πρέπει να βρίσκονται στο μεγάλο προαύλιο του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ. Υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το καρτελάκι υποψηφίου που σας έχει χορηγηθεί

Υποκατηγορίες

Οδηγίες για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Αποτελέσματα Πανελληνίων Εξετάσεων

Εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία , Σχετικά αρχεία

Πρόσθετες πληροφορίες