Μαθητές

Η βασιλόπιτα του Ομίλου Αρχαιολογίας και η…τελευταία ψηφίδα
Όμιλος ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου τα μέλη του Ομίλου Αρχαιολογίας και Εργαστηρίου ψηφιδωτού κόψαμε, όπως κάθε χρόνο, τη βασιλόπιτά μας. Φέτος όμως η κοπή της πίτας συνδυάστηκε και με μια ακόμη γλυκιά στιγμή, την τελετουργική ολοκλήρωση του ψηφιδωτού μας (αντιγράφου δαπέδου του Γαλεριανού συγκροτήματος). Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για το ψηφιδωτό αυτό, από την Ελένη Ισπόγλου και την Μαρία Ράινερς, που το σχεδίασαν, την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, την Εύη Φλώρου, τον Πρόδρομο Πολυχρονιάδη, τον Κώστα Τσακίρη, τον Αλέξανδρο Μυρώνη, την Βασιλική Διαμαντή, την Φαίη Κεραμοπούλου, μέχρι τους μικρότερους της παρέας, την Νικόλ Κύριο, την Χρυσούλα Σταυρίδου και τον Ντίνο Καλογεράκη. Μπράβο σε όλους!

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2019
26-06-2019
 
 
Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26/06/2019, η γιορτή αποφοίτησης του σχολείου μας. Οι απόφοιτοί μας , αγόρια και κορίτσια, λαμπεροί και χαρούμενοι, στην «πιο καλή τους ώρα», γιόρτασαν μαζί με γονείς, φίλους και καθηγητές τους, τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε μια εξαιρετική συναυλία από το Μουσικό Εργαστήρι με επικεφαλής τον κ. Θεοδόση Συκά με μόνιμο πολύτιμο συμπαραστάτη τον κ. Γιάννη Παπά, ομιλία από τον απόφοιτο Θανάση Χατζηδημητρίου,  προβολή αναμνηστικού βίντεο, απονομή βραβείων και αναμνηστικών σε μαθητές (από τον Σύλλογο γονέων), χορευτικό πρόγραμμα και μουσική. Η γιορτή έκλεισε με τα ιπτάμενα φαναράκια, που υψώθηκαν στον ουρανό μαζί με τις ευχές όλων μας για  καλή επιτυχία, υγεία, αγάπη και τύχη των παιδιών αυτών στη ζωή.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φωτογραφίες

Την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, τριμελής ομάδα του Ομίλου Ρητορικής του σχολείου μας, συμμετείχε στους Αγώνες Δημιουργικού Προφορικού Λόγου Γυμνασίων και Λυκείων Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης 2019, που διοργανώθηκαν από το Περιφερειακό Δίκτυο Ρητορικής Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Αρσάκειο Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκαν στα Αρσάκεια σχολεία. Η Ομάδα μας πέτυχε την πρόκρισή της στον τελικό γύρο των αγώνων, αφού σημείωσε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τελικά, ύστερα από αγώνα με το Αρσάκειο Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Εξεταστέα ύλη γραπτώς εξεταζομένων μαθημάτων
Μαΐου - Ιουνίου

Σχολ. Έτους 2018-2019

Η εξεταστέα ύλη  στα μαθήματα:

Α Λυκείου

Β Λυκείου

Γ Λυκείου

Η Θεατρική παράσταση Σχολ. Έτους 2018-2019

Ο θεατρικός  όμιλος του
1ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
&
ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ

του  Αντον  Τσέχωφ

Σήμερα, Παρασκευή 10 ΜαΊου 2019, το Σχολείο μας, μέσα από δύο μονόπρακτα του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα Αντόν Τσέχωφ παρατηρήσαμε την μάχη των φύλων ….. που τελειωμό δεν έχει ……

Στην παράσταση έλαβαν μέρος οι μαθητές:

Υποκατηγορίες

Πρόσθετες πληροφορίες