Γιορτή αποφοίτησης Σχολ. Έτους 2015-2016

Την Πέμπτη 23-06-2016 στις 20.30 αποχαιρετήσαμε με πολλή αγάπη και συγκίνηση τους μαθητές της Γ΄ Τάξης του Λυκείου στην τελετή αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας . Η γιορτή οργανώθηκε από τους μαθητές και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Βασιλική Γκράτζιου, την κ. Κυριακή Αντικουλάνη και τον κ. Δημήτρη Σαλονικίδη. 

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του ΕΠΕΣ του σχολείου μας καθηγητή του Τμήματος Φυσικής κ. Χαρίτωνα Πολάτογλου, τον διευθυντή κ. Στέλιο Φριλίγκο και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Μ.Περτσινίδου.

Οι μαθητές της Γ΄τάξης, που συμμετείχαν τα τελευταία τρία χρόνια στο Μουσικό Εργαστήρι με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Θεοδόση Συκά, παρουσίασαν 12 τραγούδια. Οι απόφοιτοι πλαισιώθηκαν μουσικά από τους καθηγητές κ.Θεοδόση Συκά και κ. Γιάννη Παππά και τους μαθητές Φιλοποίμενα Δούλη, Ελένη Μπετσάκου και Γεωργία Σκαλτσώνη.

Στο παιχνίδι αυτό οι καθηγητές έπρεπε να μαντέψουν ποιοι ήταν οι μαθητές βλέποντας παιδικές τους φωτογραφίες.

Βραβεύσεις καθηγητών

Στο τέλος οι μαθητές χόρεψαν στην αυλή του σχολείου

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων μετά από την συναυλία, προβλήθηκε η ταινία «τι με ρωτάς;» που γυρίστηκε από του ίδιους με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Αναστασία Γρηγοριάδου.

Πρόσθετες πληροφορίες