Εθελοντισμού

Ο όμιλος Εθελοντισμού απο την κα Κυριακή Αντικουλάνη και την Δις Χριστίνα Μιχαηλίδου

Τετάρτη 01/04/2015

Στην εκπνοή του χρόνου παραδώσαμε τις λαμπάδες μας.
Σήμερα στη συγκέντρωσή μας κάναμε έναν απολογισμό του έργου που κάναμε για την περίοδο του Πάσχα.
Το Σάββατο 04/04/2015  ο Όμιλος Εθελοντισμού συνεργάζεται για την διοργάνωση της θεατρικής παράστασης "Η πινακοθήκη των ηλιθίων" με τον Όμιλο Θεάτρου του σχολείου μας και με την υπεύθυνή του κ. Αναστασία Γρηγοριάδου. Αποφασίσαμε να διαθέσουμε το ποσό που θα μαζέψουμε από το συμβολικό εισητήριο σε κάποιο από τα ιδρύματα της πόλης μας.

Η αφίσα της παράστασης

Επισκεφτείτε το blog μας

Τετάρτη 18/03/2015

Την εβδομάδα αυτή ο  Όμιλος Εθελοντισμού "Μαθητές εν δράσει" στήριξε τη διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ των Α.με.Α. "ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ".
Οι μαθητές του Ομίλου αλλά και άλλοι μαθητές μας προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και να εμψυχώσουν τα παιδιά που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Στις 19/03/2015  και ώρα 07.45 το πρωί στο Tv100 Thessaloniki  παρουσιάστηκε η  συνέντευξη με τον Giorgos Venis ? με τους Giorgos Papadimitriou, Γιώργος Φουντουλάκης, Paris Alvanos και Kiki Antikoulani στην τοποθεσία Γήπεδο Κλεάνθους.

Επίσκεφτείτε το blog μας

Η αφίσα της διοργάνωσης:

Τετάρτη 11/03/2015

Την Τετάρτη αυτή συνεχίσαμε την κατασκευή λαμπάδων με τα παιδιά. Το Πάσχα πλησιάζει και έχουμε να παραδώσουμε 100 λαμπάδες για την Στρατούλα μας.
Δυστυχώς δε μπορέσαμε να συνεργαστούμε με το Σύλλογο "Παιδιών με Σύνδρομο Down". Είχαμε λίγο χρόνο και χρειάζονταν πασχαλινές κατασκευές και όχι λαμπάδες. Παρόλα αυτά υποσχεθήκαμε να είμαστε κοντά τους κάποια άλλη στιγμή.
Μετά από συζήτηση με το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας αποφασίσαμε να τους ενισχύσουμε με την κατασκευή 50 λαμπάδων προκειμένου να κάνουμε κάποιες εργασίες στο σχολείο μας.
Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Επισκεφτείτε το blog  μας.

Πρόσθετες πληροφορίες