Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2015

Στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», στην περιοχή του Λευκού Πύργου, δόθηκε το Σάββατο του Λαζάρου, 4 Απριλίου 2015, η παράσταση της «Πινακοθήκης των ηλιθίων» του Νίκου Τσιφόρου από τον Όμιλο Θεάτρου του 1ου Πρότυπου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος».

Οι μαθητές του Ομίλου, με αστείρευτη ενεργητικότητα και κέφι, παρά την κούραση της  πρωινής γενικής δοκιμής, υποδύθηκαν τους ρόλους τους ζωντανά και πειστικά. Το κοινό, πάλι, που γέμισε ασφυκτικά τη θεατρική αίθουσα,  τους αντάμειψε με ένα θερμότατο χειροκρότημα κι ακόμη πιο θερμά σχόλια κι ευχαριστίες στο τέλος της παράστασης. Συγχαρητήρια δέχτηκαν, εξάλλου, και οι μαθήτριες της ομάδας των σκηνικών για τη δουλειά τους που ζωντάνεψε το περιβάλλον στις δυο πρώτες πράξεις του έργου.

Ο Όμιλος Θεάτρου, από την μεριά του, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι τίμησαν παρακολουθώντας με αγάπη και προσήλωση, ακόμη και όρθιοι, την προσπάθειά του. Ακόμη, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την παραχώρηση του Κινηματοθέατρου «Αλέξανδρος» και το Κ.Θ.Β.Ε. για την παραχώρηση υλικού Φροντιστηρίου.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε χάρη στην αγάπη του κόσμου και το συμβολικό εισιτήριο του 1 Ευρώ διατέθηκε, όπως μας ζητήθηκε από τη Διεύθυνση του Παπαφείου, για την αγορά 24 μεγάλων σάκων για τους οικότροφους του ιδρύματος.

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης με τα ονόματα των μαθητών που συμμετείχαν και των καθηγητών που συνεργάστηκαν εδώ...

Δείτε φωτογραφίες της παράστασης εδώ...

Δείτε την απόδειξη αγοράς των σάκων εδώ...

Πρόσθετες πληροφορίες