«ΤΟ «ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ»

Την Τετάρτη 9.4.2014 πραγματοποιήθηκε από το 1ο Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα «Μανόλης Ανδρόνικος» του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» εκδήλωση με τίτλο «Το «Μανόλης Ανδρόνικος» γνωρίζει τον Μανόλη Ανδρόνικο». Στην εκδήλωση (Φωτογραφίες) αυτή παρουσιάστηκαν οι καρποί της έρευνας των μαθητών της Α΄ Λυκείου που συμμετείχαν στην ομώνυμη ερευνητική εργασία. Υπεύθυνες καθηγήτριες ήταν η κ. Β.Γκράτζιου  και η κ.Α.Γρηγοριάδου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Α.Καρούμπης, ο Σύμβουλος Φυσικών και μέλος του ΕΠΕΣ του σχολείου κ.Κ.Κεραμιδάς, ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Προγραμμάτων κ.Ν.Μερούσης και προλόγισε η ομότιμη καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.  κ.Στ.Δρούγου.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ακούσετε ραδιοφωνική συνέντευξη για την εκδήλωση στο FM100, να δείτε τηλεοπτική συνέντευξη στο TV100,  φωτογραφίες από την εκδήλωση, το PowerPoint και την ταινία

με τον τίτλο «Το «Μανόλης Ανδρόνικος» γνωρίζει τον Μανόλη Ανδρόνικο» με σκηνοθετική επιμέλεια της κ. Ελισάβετ Μανάβη,  που δημιουργήθηκε με το υλικό της ερευνητικής εργασίας και αναφέρεται στην ιστορία του σχολείου μας και στην προσωπικότητα του Μανόλη Ανδρόνικου.

Πρόσθετες πληροφορίες