Κλεάνθους 30, 54453 Θεσσαλονίκη
2310 908 700
mail@1lyk-peir-thess.thess.sch.gr

Αγώνες επιχειρηματολογίας Γενικών Λυκείων Ανατ.- Δυτ. Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σερρών

Αγώνες επιχειρηματολογίας Γενικών Λυκείων Ανατ.- Δυτ. Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σερρών

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, οι Αγώνες Επιχειρηματολογίας Γενικών Λυκείων των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Δυτικής Θεσσαλονίκης, Σερρών και Χαλκιδικής, τους οποίους οργάνωσε το σχολείο μας, σε συνεργασία με το 20ό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 30 λύκεια και 210 μαθητές/τριες, ενώ στον τελικό διαγωνίστηκαν η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμαριάς και η ομάδα του Αρσακείου Θεσσαλονίκης. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Αρσάκειο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Κωστή Πολίτη, για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια στην διοργάνωση των αγώνων, καθώς και τους πολύτιμους εθελοντές μας, που θυσίασαν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν ουσιαστικά στην ομαλή διεξαγωγή τους. Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς εσάς.

Πάνω από όλα όμως συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την ομάδα ρητορικής του σχολείου, που κατέκτησε τη 15η θέση, για την αξιόλογη παρουσία της, το ήθος και την ποιότητα του λόγου της.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων

Ποιμενίδου Δέσποινα

Αδαμόπουλος Βασίλειος