Κλεάνθους 30, 54453 Θεσσαλονίκη
2310 908 700
mail@1lyk-peir-thess.thess.sch.gr

Συνάντηση της ομάδας Creative Tensions του σχολείου μας με την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια βίου Μάθησης κ. Έφη Θεοδωράκη

Συνάντηση της ομάδας Creative Tensions του σχολείου μας με την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια βίου Μάθησης κ. Έφη Θεοδωράκη

Την Παρασκευή 19 Απριλίου αντιπροσωπεία της ομάδας Creative Tensions του σχολείου μας 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» που συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εικονική Επιχείρηση του JA Greece μετέβη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές παρουσίασαν το καινοτόμο προϊόν τους EcoDyn, ένα οικολογικό δυναμόμετρο, στην Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια βίου Μάθησης Δρ. Έφη Θεοδωράκη, η οποία παρακολούθησε με προσοχή και ενδιαφέρον την παρουσίαση του επιχειρηματικού σχεδίου των μαθητών και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές.
Μάλιστα οι μαθητές έκλεισαν και την πρώτη τους εμπορική συμφωνία, καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προμηθευτεί έξι EcoDyn Standard kits για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του!
Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια βίου Μάθησης Δρ. Έφη Θεοδωράκη για το χρόνο που μας διέθεσε και το ενδιαφέρον που έδειξε για την επιχειρηματική ιδέα των μαθητών μας.
Η Ομάδα Creative Tensions προκρίθηκε στις 11 καλύτερες μαθητικές startup της χρονιάς και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον Πανελλαδικό Τελικό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» του JA Greece που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!